כיצד לבטל את Dropbox
בטל את תוכנית Dropbox Plus, Professional או Essentials שלך באינטרנט, iOS או Android. שדרג לאחור לחינם מבלי לאבד קבצים.

בטל את המנוי שלך ל-Dropbox Plus, Professional או Essentials תוך כ-5 דקות. בחר את השיטה המתאימה לאופן שבו נרשמת במקור.
ב-Dropbox.com
אם נרשמתם ישירות דרך אתר Dropbox, זו הדרך המהירה ביותר לבטל. החשבון שלך ישודרג לאחור לתוכנית Dropbox Basic החינמית בסוף מחזור החיוב הנוכחי שלך.
ב-App Store (iOS)
אם נרשמתם ל-Dropbox דרך ה-App Store של אפל, עליכם לבטל דרך הגדרות המנוי של אפל - לא דרך Dropbox ישירות.
ב-Google Play (אנדרואיד)
אם נרשמת דרך חנות Google Play, תוכל לבטל דרך אפליקציית Dropbox או דרך Google Play ישירות.
Stop paying for subscriptions you don’t use.
ReSubs reminds you before every renewal so no charge is a surprise. Free for iOS & Android.
מה קורה לאחר הביטול
כאשר אתה מבטל תוכנית Dropbox בתשלום, החשבון שלך לא משתנה מיד. הנה למה לצפות:
- הגישה נמשכת עד לסיום תקופת החיוב שלך. אתה שומר את כל התכונות בתשלום (אחסון נוסף, שיתוף מתקדם, סנכרון חכם וכו') עד סוף מחזור החיובים החודשי או השנתי הנוכחי שלך.
- החשבון שלך משתדרג לאחור ל-Dropbox Basic. לאחר סיום תקופת החיוב, החשבון שלך ממיר לתוכנית Basic החינמית עם 2 GB של אחסון.
- הקבצים שלך לא נמחקים. כל הקבצים והתיקיות נשארים בחשבון Dropbox שלך. עם זאת, אם הנתונים המאוחסנים שלך עולים על 2 GB, Dropbox תפסיק לסנכרן קבצים חדשים למכשירים שלך. אתה עדיין יכול להציג ולהוריד קבצים בכתובת dropbox.com.
- תיקיות וקישורים משותפים ממשיכים לעבוד. קבצים ששיתפת עם אחרים נשארים נגישים. החברות בתיקיות משותפות נשמרות.
- חלק מהתכונות הוסרו. אתה מאבד גישה לתכונות בתשלום כמו היסטוריית גרסאות מורחבת (מעבר ל-30 יום), מחיקת מכשיר מרחוק, סימון מים, חיפוש בטקסט מלא ותמיכה בעדיפות.
אם אתה צריך לפנות מקום לפני שדרוג לאחור של התוכנית שלך, הורד קבצים חשובים למחשב שלך והסר אותם מדרופבוקס כדי להגיע מתחת למגבלת ה-2 GB.
מדיניות ההחזרים של Dropbox
Dropbox מציעה אחריות להחזר כספי של 30 יום על מנויים בתשלום. אם תבטל בתוך 30 יום מהרכישה הראשונית או מהחידוש האחרון שלך, ייתכן שתהיה זכאי להחזר מלא.
תוכניות שנתיות: אם תבטל תוך 30 יום ממועד החיוב, צור קשר עם תמיכת Dropbox כדי לבקש החזר. לאחר 30 יום, לא ניתן החזר כספי, אך הגישה שלך נמשכת עד תום תקופת החיוב השנתית.
תוכניות חודשיות: אם תבטל בתוך 30 יום מהחיוב האחרון שלך, תוכל לבקש החזר דרך תמיכת Dropbox. מכיוון שמחזורי החיוב החודשיים הם 30 יום או פחות, רוב ביטולי התוכנית החודשית זכאים אם תפעל במהירות.
תושבי האיחוד האירופי, בריטניה וטורקיה: אתה זכאי להחזר אם תבטל בתוך 14 יום ממועד הרכישה במסגרת חוקי הגנת הצרכן האזוריים.
רכישות ב-App Store או ב-Google Play: אם נרשמתם דרך אפל או גוגל, עליכם לבקש החזרים דרך הפלטפורמות הללו. Dropbox לא יכולה לעבד החזרים עבור רכישות שבוצעו דרך חנויות אפליקציות של צד שלישי.
כדי לבקש החזר, בקר בכתובת dropbox.com/get_help, היכנס ושלח בקשה לתמיכה בחיוב. כלול את כתובת הדוא"ל של החשבון שלך ואת תאריך החיוב שברצונך לקבל החזר. החזרים מעובדים בדרך כלל תוך מספר ימי עסקים.
שאלות נפוצות
מדריכים קשורים
מעוניין לבטל מנויי פרודוקטיביות אחרים? עיין במדריכים שלנו עבור כיצד לבטל את Adobe, כיצד לבטל את Microsoft 365, כיצד לבטל זום, וכיצד לבטל את Discord Nitro. לשלבים כלליים שעובדים עם רוב השירותים, קרא את כיצד לבטל כל מנוי.
כתב ויתור
שלבי הביטול בדף זה הם למטרות מידע בלבד והיו מדויקים נכון לעדכון האחרון. Dropbox עשויה לשנות את הממשק, המדיניות או תהליך הביטול שלהם בכל עת. ReSubs אינו מזוהה עם Dropbox. להנחיות העדכניות ביותר, בקר במרכז העזרה של Dropbox. אם אתה נתקל בבעיות חיוב, פנה לתמיכה של Dropbox בכתובת dropbox.com/get_help או לספק התשלומים שלך.