Hogyan lehet lemondani az ászanát
Szüntesse meg Asana Premium vagy Business előfizetését az interneten 5 percen belül. A számlázási időszak végén váltson vissza az ingyenes csomagra.

Törölje Asana Premium vagy Business előfizetését néhány percen belül. Az Asana teljes egészében az interneten keresztül kezelhető – nincs alkalmazáson belüli vásárlás az Apple-n vagy a Google-on keresztül.
Az app.asana.com oldalon
Az Asana-előfizetések kezelése a webalkalmazáson keresztül történik. Ha lemond, fizetős funkciói az aktuális számlázási időszak végéig aktívak maradnak, majd a munkaterület az ingyenes alapcsomagra vált vissza.
Stop paying for subscriptions you don’t use.
ReSubs reminds you before every renewal so no charge is a surprise. Free for iOS & Android.
GYIK
Kapcsolódó útmutatók
Más termelékenységi előfizetéseket szeretne lemondani? Tekintse meg útmutatónkat a Hogyan töröljük a nagyítást, a Hogyan töröljük a Microsoft 365-öt és a Hogyan töröljük a Dropboxot. A legtöbb szolgáltatással működő általános lépésekért olvassa el a Hogyan lehet lemondani bármely előfizetést című részt.
Jogi nyilatkozat
Az ezen az oldalon található törlési lépések csak tájékoztató jellegűek, és a legutóbbi frissítés időpontjában pontosak voltak. Az Asana bármikor módosíthatja felületét, szabályzatát vagy lemondási folyamatát. A ReSubs nem kapcsolódik az Asana, Inc.-hez, nem támogatja azt, és nem kapcsolódik hozzá. A legfrissebb utasításokért látogasson el az [Asana Support] oldalra (https://asana.com/support). Ha számlázási problémákat tapasztal, forduljon közvetlenül az Asana ügyfélszolgálatához vagy fizetési szolgáltatójához.