LinkedIn Premiumin peruuttaminen
Peruuta LinkedIn Premium Career-, Business- tai Sales Navigator -tilauksesi verkossa tai iOS:ssä alle 5 minuutissa.

Peruuta LinkedIn Premium -tilauksesi muutamassa minuutissa. Valitse menetelmä, joka vastaa alun perin tilaamaasi.
Sivustolla linkedin.com
Jos tilasit suoraan LinkedInin kautta, peruuta verkkosivuston kautta. Premium-ominaisuudet pysyvät aktiivisina laskutusjaksosi loppuun asti.
App Storessa (iOS)
Jos tilasit Applen App Storen kautta, sinun on peruutettava tilaus Applen tilausasetusten kautta.
Stop paying for subscriptions you don’t use.
ReSubs reminds you before every renewal so no charge is a surprise. Free for iOS & Android.
UKK
Aiheeseen liittyviä oppaita
Haluatko peruuttaa muita ammattitilauksia? Katso oppaitamme Kuinka peruuttaa LinkedIn Learning, Kuinka peruuttaa zoomaus ja Miten peruuttaa Microsoft 365. Katso yleiset vaiheet, jotka toimivat useimpien palveluiden kanssa, kohdasta Kuinka peruuttaa tilaus.
Vastuuvapauslauseke
Tämän sivun peruutusvaiheet ovat vain tiedoksi ja ne olivat tarkkoja viimeisimmän päivityksen jälkeen. LinkedIn voi muuttaa käyttöliittymäään, käytäntöjään tai peruutusprosessiaan milloin tahansa. ReSubs ei ole sidoksissa LinkedIn Corporationiin, ei ole sen tukema tai liitetty siihen. Uusimmat ohjeet ovat LinkedIn-ohjeessa. Jos sinulla on laskutusongelmia, ota yhteyttä suoraan LinkedIn-tukeen tai maksupalveluntarjoajaasi.