Kuinka peruuttaa Asana
Peruuta Asana Premium- tai Business -tilauksesi verkossa alle 5 minuutissa. Päivitä maksuttomaan sopimukseen laskutusjaksosi lopussa.

Peruuta Asana Premium- tai Business -tilauksesi muutamassa minuutissa. Asanaa hallitaan kokonaan verkon kautta – Applen tai Googlen kautta ei tehdä sovelluksen sisäisiä ostoksia.
Osoitteessa app.asana.com
Asana-tilauksia hallitaan verkkosovelluksen kautta. Kun peruutat, maksulliset ominaisuudet pysyvät aktiivisina nykyisen laskutusjaksosi loppuun asti, minkä jälkeen työtilasi siirtyy ilmaiseen perussopimukseen.
Stop paying for subscriptions you don’t use.
ReSubs reminds you before every renewal so no charge is a surprise. Free for iOS & Android.
UKK
Aiheeseen liittyviä oppaita
Haluatko peruuttaa muita tuottavuustilauksia? Katso oppaamme Kuinka peruuttaa zoomaus, Miten peruuttaa Microsoft 365 ja Kuinka peruuttaa Dropbox. Katso yleiset vaiheet, jotka toimivat useimpien palveluiden kanssa, kohdasta Kuinka peruuttaa tilaus.
Vastuuvapauslauseke
Tämän sivun peruutusvaiheet ovat vain tiedoksi ja ne olivat tarkkoja viimeisimmän päivityksen jälkeen. Asana voi muuttaa käyttöliittymäään, käytäntöjään tai peruutusprosessiaan milloin tahansa. ReSubs ei ole sidoksissa Asana, Inc:iin, se ei ole Asana, Inc:n tukema tai liitetty siihen. Viimeisimmät ohjeet löydät osoitteesta Asana Support. Jos sinulla on laskutusongelmia, ota yhteyttä suoraan Asana-tukeen tai maksupalveluntarjoajaasi.