Sådan annullerer du Asana
Annuller dit Asana Premium- eller Business-abonnement på nettet på under 5 minutter. Nedgrader til det gratis abonnement i slutningen af din faktureringsperiode.

Annuller dit Asana Premium- eller Business-abonnement på få minutter. Asana administreres udelukkende via internettet - der er ingen køb i appen gennem Apple eller Google.
På app.asana.com
Asana-abonnementer administreres via webappen. Når du annullerer, forbliver dine betalingsfunktioner aktive indtil udgangen af din nuværende faktureringsperiode, hvorefter dit arbejdsområde nedgraderes til det gratis Basic-abonnement.
Stop paying for subscriptions you don’t use.
ReSubs reminds you before every renewal so no charge is a surprise. Free for iOS & Android.
Ofte stillede spørgsmål
Relaterede guider
Ønsker du at opsige andre produktivitetsabonnementer? Se vores vejledninger til Sådan annullerer du zoom, Sådan annullerer du Microsoft 365 og Sådan annullerer du Dropbox. For generelle trin, der fungerer med de fleste tjenester, læs Sådan annullerer du ethvert abonnement.
Ansvarsfraskrivelse
Annulleringstrinnene på denne side er kun til informationsformål og var nøjagtige fra den seneste opdatering. Asana kan til enhver tid ændre deres grænseflade, politikker eller annulleringsproces. ReSubs er ikke tilknyttet, godkendt af eller forbundet til Asana, Inc. Besøg Asana Support for at få de seneste instruktioner. Hvis du oplever faktureringsproblemer, skal du kontakte Asana support direkte eller din betalingsudbyder.