ReSubs logoReSubs
Guide

Hvordan avbryte LinkedIn-læring

·Updated 24. feb. 2026·8 min read

Avbryt LinkedIn Learning- eller Premium-abonnementet ditt på nett, iOS eller Android. Inkluderer refusjonspolicy og Premium-pakkedetaljer.

Hvordan avbryte LinkedIn-læring

Avbryt LinkedIn Learning-abonnementet ditt på omtrent 5 minutter. LinkedIn Learning er inkludert som en del av LinkedIn Premium, så å kansellere betyr å avslutte hele Premium-abonnementet. Velg metoden nedenfor som samsvarer med hvordan du opprinnelig abonnerte.

Lett~5 minLinkedIn Hjelp
LinkedIn Learning er kombinert med LinkedIn Premium-abonnementer (Career, Business, Sales Navigator og Recruiter Lite). Det er ingen måte å kansellere LinkedIn Learning separat mens du beholder Premium-planen din. Hvis du kansellerer Premium-abonnementet ditt, avsluttes tilgangen til både LinkedIn læringskurs og alle andre Premium-funksjoner som InMail-kreditter, profilvisninger og avanserte søkefiltre.

På LinkedIn.com

Den enkleste måten å kansellere på er gjennom LinkedIn-nettstedet. Premium-funksjonene dine, inkludert LinkedIn Learning, forblir aktive til slutten av gjeldende faktureringsperiode.

1Gå til Premium-innstillinger
Åpne en nettleser og naviger til linkedin.com/psettings/premium. Dette tar deg direkte til din Premium-abonnementsadministrasjonsside. Du kan også komme dit ved å klikke på profilbildet ditt i toppmenyen, velge Innstillinger og personvern, og deretter velge Kontopreferanser etterfulgt av Abonnementer og betalinger.
2Logg på
Logg på med e-postadressen og passordet knyttet til LinkedIn-kontoen din. Hvis du bruker enkeltpålogging gjennom arbeidsgiveren din, logg på med arbeidslegitimasjonen din. Sørg for at du er logget på kontoen som har Premium-abonnementet.
3Klikk på Administrer Premium-konto
På siden for abonnementsinnstillinger klikker du på Administrer Premium-konto. Du vil se din nåværende plantype (Premium Career, Premium Business, etc.), din neste faktureringsdato og abonnementsprisen.
4Velg Avbryt abonnement
Klikk på Avbryt abonnement. LinkedIn vil gi deg informasjon om hva du vil miste når abonnementet ditt avsluttes, inkludert LinkedIn Learning-tilgang, InMail-kreditter og andre Premium-fordeler.
5Avslå oppbevaringstilbud
LinkedIn vil sannsynligvis tilby deg en rabattert pris, en plannedgradering eller en midlertidig pause. Hvis du ønsker å kansellere fullt ut, avslå hvert tilbud ved å klikke på Fortsett å kansellere eller tilsvarende hopp over på hvert trinn.
6Velg en årsak
Velg en kanselleringsårsak fra listen. Valget ditt påvirker ikke muligheten til å kansellere.
7Bekreft kansellering
Se gjennom sammendraget som viser den siste dagen med Premium-tilgang, og klikk deretter på Bekreft kansellering. LinkedIn vil sende en bekreftelses-e-post til din registrerte e-postadresse. Dine Premium-funksjoner og LinkedIn Learning-tilgang fortsetter til slutten av gjeldende faktureringsperiode.
Hvis LinkedIn Learning-tilgangen din er gitt gjennom din arbeidsgiver eller en organisasjon, kan du ikke kansellere den selv. Kontakt bedriftens IT-avdeling eller kontoadministratoren. Organisasjonsadministrerte kontoer vises ikke i dine personlige abonnementsinnstillinger.

På App Store (iOS)

Hvis du abonnerer på LinkedIn Premium gjennom Apple App Store, må du si opp via Apples abonnementsinnstillinger. LinkedIn-nettstedet kan ikke behandle kanselleringen for App Store-kjøp.

1Åpne iPhone-innstillinger
Trykk på Innstillinger-appen på iPhone- eller iPad-startskjermen.
2Trykk på din Apple-ID
Øverst på Innstillinger-menyen trykker du på navnet ditt og Apple ID-banneret for å åpne skjermen for Apple ID-kontoadministrasjon.
3Velg Abonnementer
Trykk på Abonnementer fra listen. Du vil se alle aktive og utløpte abonnementer knyttet til Apple-ID-en din.
4Velg LinkedIn Premium
Finn og trykk på LinkedIn Premium (eller LinkedIn) fra listen over aktive abonnementer. Hvis du ikke ser det, faktureres ikke abonnementet ditt gjennom Apple, og du må si opp på linkedin.com i stedet.
5Avbryt abonnementet
Trykk på Avbryt abonnement nederst på skjermen og bekreft når du blir bedt om det. Din LinkedIn Learning-tilgang og andre Premium-funksjoner fortsetter til slutten av gjeldende Apple-faktureringsperiode.
App Store-abonnementer følger Apples refusjonspolicy, ikke LinkedIns. For å be om refusjon for et App Store-kjøp, besøk reportaproblem.apple.com.

Stop paying for subscriptions you don’t use.

ReSubs reminds you before every renewal so no charge is a surprise. Free for iOS & Android.

Download on the App StoreGet it on Google Play

På Google Play (Android)

Hvis du abonnerer på LinkedIn Premium gjennom Google Play Store, må du si opp via Googles abonnementsadministrasjon. Avbestilling på LinkedIn-nettstedet stopper ikke Google Play-fakturering.

1Åpne Google Play Butikk
Start Google Play Butikk-appen på Android-enheten din. Du kan også gå til play.google.com/store/account/subscriptions i en nettleser.
2Få tilgang til profilen din
Trykk på profilikonet ditt øverst til høyre i Play-butikken for å åpne kontomenyen.
3Gå til Betalinger og abonnementer
Velg Betalinger og abonnementer fra menyen, og trykk deretter på Abonnementer. Du vil se en liste over alle dine aktive Google Play-abonnementer.
4Velg LinkedIn Premium
Finn og trykk på LinkedIn Premium (eller LinkedIn) fra listen. Hvis det ikke er oppført, faktureres abonnementet ditt direkte via LinkedIn.
5Avbryt abonnementet ditt
Trykk på Avbryt abonnement og følg instruksjonene på skjermen for å bekrefte. Dine Premium-funksjoner og LinkedIn Learning-tilgang forblir aktive til gjeldende Google Play-faktureringssyklus avsluttes.
Google Play-abonnementer følger Googles refusjonsretningslinjer. For å be om refusjon, gå til Google Play Hjelp.

Refusjonspolicy for LinkedIn læring

LinkedIns refusjonspolicy avhenger av når du kansellerer og hvordan du abonnerer:

Månedlige abonnementer: LinkedIn tilbyr ikke proporsjonale refusjoner for månedlige planer. Når du avbryter, fortsetter tilgangen din til slutten av gjeldende faktureringsperiode. Du vil ikke bli belastet igjen etter den datoen, men det utstedes ingen refusjon for de resterende dagene i gjeldende måned.

Årsabonnement: Hvis du sier opp et årsabonnement, fortsetter tilgangen din til slutten av 12-månedersperioden du allerede har betalt for. LinkedIn gir ikke delvis refusjon for ubrukte måneder på årlige planer under normale omstendigheter.

Gratis prøveperiode: LinkedIn Premium tilbyr vanligvis en gratis prøveperiode på én måned. Du kan kansellere når som helst under prøveperioden uten å bli belastet. Hvis du ikke kansellerer før prøveperioden er over, vil du automatisk bli fakturert for neste periode med standardsatsen. Når den er belastet, gjelder standard refusjonspolicy.

Be om refusjon: Hvis du mener at du ble belastet ved en feil eller ønsker å be om refusjon av andre grunner, kan du kontakte LinkedIns brukerstøtte via LinkedIn-hjelpesenteret. Naviger til ditt spesifikke problem og bruk de tilgjengelige kontaktalternativene. Refusjonsforespørsler vurderes fra sak til sak. For abonnementer kjøpt gjennom App Store eller Google Play, må du be om refusjon via henholdsvis Apple eller Google.

Vanlige spørsmål

Relaterte guider

Ønsker du å avbryte andre læringsplattformer? Se våre guider for Hvordan avbryte Coursera, Hvordan avbryte MasterClass, og Hvordan avbryte Skillshare. For generelle trinn som fungerer med de fleste tjenester, les Hvordan kansellere ethvert abonnement.

Ansvarsfraskrivelse

Kanselleringstrinnene på denne siden er kun til informasjonsformål og var nøyaktige ved siste oppdatering. LinkedIn kan endre grensesnittet, retningslinjene eller kanselleringsprosessen når som helst. ReSubs er ikke tilknyttet, godkjent av eller koblet til LinkedIn eller Microsoft. For de nyeste instruksjonene, besøk LinkedIn-hjelpesenteret. Hvis du opplever faktureringsproblemer, kontakt LinkedIn-støtte direkte eller betalingsleverandøren din.