מַדְרִיך

כיצד לבטל את Uber One

·Updated 20 במרץ 2026·3 min read

בטל את החברות שלך ב-Uber One באפליקציה או באתר של Uber תוך פחות מ-5 דקות. שמור את ההטבות עד לסיום תקופת החיוב שלך.

כיצד לבטל את Uber One

בטל את החברות שלך ב-Uber One תוך מספר דקות דרך האפליקציה או האתר של Uber.

קַל~3 דקותתמיכת אובר

באפליקציית Uber (iOS ואנדרואיד)

הדרך המהירה ביותר לבטל את Uber One היא באמצעות אפליקציית Uber. הטבות החברות שלך נשארות פעילות עד סוף תקופת החיוב שלך.

1פתח את אפליקציית Uber
הפעל את אפליקציית Uber בטלפון שלך והקש על סמל חשבון (תמונת הפרופיל או סמל התפריט שלך).
2עבור אל Uber One
הקש על Uber One מתפריט החשבון כדי להציג את פרטי החברות ופרטי החיוב שלך.
3בטל חברות
הקש על בטל חברות (או על נהל חברות ולאחר מכן על בטל). Uber עשויה להציע הנחה כדי לשמור עליך - דחה אם אתה רוצה לבטל לחלוטין. אשר את הביטול.

באתר uber.com

אתה יכול גם לבטל את Uber One דרך האתר אם אתה מעדיף.

1היכנס ל-Uber
פתח את uber.com בדפדפן שלך והיכנס עם אישורי החשבון שלך.
2עבור אל Uber One
נווט אל הגדרות החשבון שלך ובחר Uber One כדי להציג את פרטי החברות שלך.
3בטל חברות
לחץ על בטל חברות ופעל לפי הנחיות האישור. ההטבות שלך נשארות פעילות עד תום תקופת החיוב הנוכחית שלך.

Stop paying for subscriptions you don’t use.

ReSubs reminds you before every renewal so no charge is a surprise. Free for iOS & Android.

Download on the App StoreGet it on Google Play

שאלות נפוצות

מדריכים קשורים

מעוניין לבטל מנויי חברות אחרים? עיין במדריכים שלנו עבור כיצד לבטל את Instacart, כיצד לבטל את Amazon Prime, וכיצד לבטל את HelloFresh. לשלבים כלליים שעובדים עם רוב השירותים, קרא את כיצד לבטל כל מנוי.

כתב ויתור

שלבי הביטול בדף זה הם למטרות מידע בלבד והיו מדויקים נכון לעדכון האחרון. Uber עשויה לשנות את הממשק, המדיניות או תהליך הביטול שלהם בכל עת. ReSubs אינו מזוהה עם, מאושר על ידי או מחובר ל-Uber Technologies, Inc. לקבלת ההנחיות העדכניות ביותר, בקר ב-Uber Support. אם אתה נתקל בבעיות חיוב, פנה ישירות לתמיכה של Uber או לספק התשלומים שלך.