Sådan annullerer du Uber One
Annuller dit Uber One-medlemskab på Uber-appen eller -webstedet på under 5 minutter. Behold fordelene, indtil din faktureringsperiode slutter.

Annuller dit Uber One-medlemskab på få minutter via Uber-appen eller -webstedet.
I Uber-appen (iOS og Android)
Den hurtigste måde at annullere Uber One på er gennem Uber-appen. Dine medlemsfordele forbliver aktive indtil udgangen af din faktureringsperiode.
På uber.com
Du kan også annullere Uber One via hjemmesiden, hvis du foretrækker det.
Stop paying for subscriptions you don’t use.
ReSubs reminds you before every renewal so no charge is a surprise. Free for iOS & Android.
Ofte stillede spørgsmål
Relaterede guider
Ønsker du at opsige andre medlemskabsabonnementer? Se vores vejledninger til Sådan annullerer du Instacart, Sådan annullerer du Amazon Prime og Sådan annullerer du HelloFresh. For generelle trin, der fungerer med de fleste tjenester, læs Sådan annullerer du ethvert abonnement.
Ansvarsfraskrivelse
Annulleringstrinnene på denne side er kun til informationsformål og var nøjagtige fra den seneste opdatering. Uber kan til enhver tid ændre deres grænseflade, politikker eller annulleringsproces. ReSubs er ikke tilknyttet, godkendt af eller forbundet med Uber Technologies, Inc. Besøg Uber Support for at få de seneste instruktioner. Hvis du oplever faktureringsproblemer, skal du kontakte Ubers support direkte eller din betalingsudbyder.