Sådan annullerer du NordVPN
Annuller dit NordVPN-abonnement og deaktiver automatisk fornyelse på web, iOS eller Android på under 5 minutter.

Annuller dit NordVPN-abonnement om et par minutter. Vælg den metode, der matcher, hvordan du oprindeligt abonnerede.
På my.nordaccount.com
Hvis du abonnerer direkte via NordVPN, skal du annullere automatisk fornyelse via dit Nord-konto-dashboard. Din VPN-adgang forbliver aktiv indtil udgangen af din nuværende faktureringsperiode.
I App Store (iOS)
Hvis du abonnerer via Apples App Store, skal du opsige via Apples abonnementsindstillinger.
Stop paying for subscriptions you don’t use.
ReSubs reminds you before every renewal so no charge is a surprise. Free for iOS & Android.
På Google Play (Android)
Hvis du abonnerer via Google Play, skal du opsige via Googles abonnementsindstillinger.
Ofte stillede spørgsmål
Relaterede guider
Ønsker du at opsige andre sikkerheds- eller hjælpeabonnementer? Se vores vejledninger til Sådan annullerer du Microsoft 365 og Sådan annullerer du Dropbox. For generelle trin, der fungerer med de fleste tjenester, læs Sådan annullerer du ethvert abonnement.
Ansvarsfraskrivelse
Annulleringstrinnene på denne side er kun til informationsformål og var nøjagtige fra den seneste opdatering. NordVPN kan til enhver tid ændre deres grænseflade, politikker eller annulleringsproces. ReSubs er ikke tilknyttet, godkendt af eller forbundet med Nord Security. Besøg NordVPN Support for at få de seneste instruktioner. Hvis du oplever faktureringsproblemer, skal du kontakte NordVPN-support direkte eller din betalingsudbyder.