Οδηγός

Πώς να ακυρώσετε το NordVPN

·Updated 7 Μαρ 2026·4 min read

Ακυρώστε τη συνδρομή σας στο NordVPN και απενεργοποιήστε την αυτόματη ανανέωση στον ιστό, το iOS ή το Android σε λιγότερο από 5 λεπτά.

Πώς να ακυρώσετε το NordVPN

Ακυρώστε τη συνδρομή σας στο NordVPN σε λίγα λεπτά. Επιλέξτε τη μέθοδο που ταιριάζει με τον τρόπο εγγραφής σας αρχικά.

Εύκολος~ 3 λεπτάΥποστήριξη NordVPN

Στο my.nordaccount.com

Εάν εγγραφήκατε απευθείας μέσω του NordVPN, ακυρώστε την αυτόματη ανανέωση μέσω του πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας Nord. Η πρόσβασή σας στο VPN παραμένει ενεργή μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου χρέωσής σας.

1Συνδεθείτε στον λογαριασμό Nord
Ανοίξτε το my.nordaccount.com στο πρόγραμμα περιήγησής σας και συνδεθείτε με το email και τον κωδικό πρόσβασής σας.
2Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις συνδρομής
Στον πίνακα ελέγχου σας, βρείτε τη συνδρομή NordVPN και κάντε κλικ στις λεπτομέρειες της συνδρομής ή στην ενότητα χρέωσης.
3Ακύρωση αυτόματης ανανέωσης
Κάντε κλικ στην Ακύρωση αυτόματης ανανέωσηςΑκύρωση αυτόματων πληρωμών). Επιβεβαιώστε όταν σας ζητηθεί. Το VPN σας συνεχίζει να λειτουργεί μέχρι το τέλος της περιόδου πληρωμής σας.
Το NordVPN προσφέρει 30 ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε όλα τα προγράμματα. Εάν είστε εντός 30 ημερών από την αρχική σας αγορά, επικοινωνήστε με την Υποστήριξη NordVPN για να ζητήσετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Στο App Store (iOS)

Εάν έχετε εγγραφεί μέσω του App Store της Apple, θα πρέπει να την ακυρώσετε μέσω των ρυθμίσεων συνδρομής της Apple.

1Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις iPhone
Πατήστε Ρυθμίσεις στο iPhone σας και, στη συνέχεια, πατήστε το όνομά σας στο επάνω μέρος για να ανοίξετε τις ρυθμίσεις Apple ID.
2Μεταβείτε στις Συνδρομές
Πατήστε Συνδρομές. Βρείτε και πατήστε NordVPN στη λίστα ενεργών συνδρομών σας.
3Ακυρώστε τη Συνδρομή
Πατήστε Ακύρωση συνδρομής και επιβεβαιώστε. Η πρόσβασή σας στο VPN συνεχίζεται μέχρι το τέλος του κύκλου χρέωσης της Apple.

Stop paying for subscriptions you don’t use.

ReSubs reminds you before every renewal so no charge is a surprise. Free for iOS & Android.

Download on the App StoreGet it on Google Play

Στο Google Play (Android)

Εάν έχετε εγγραφεί μέσω του Google Play, ακυρώστε το μέσω των ρυθμίσεων συνδρομής της Google.

1Ανοίξτε το Google Play Store
Εκκινήστε την εφαρμογή Play Store ή μεταβείτε στη διεύθυνση play.google.com/store/account/subscriptions σε ένα πρόγραμμα περιήγησης.
2Βρείτε το NordVPN
Πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας, μετά Πληρωμές και συνδρομές και μετά Συνδρομές. Βρείτε και πατήστε NordVPN.
3Ακυρώστε τη συνδρομή σας
Πατήστε Ακύρωση συνδρομής και επιβεβαιώστε. Η πρόσβασή σας στο VPN παραμένει ενεργή μέχρι το τέλος του κύκλου χρέωσής σας στο Google Play.

Συχνές ερωτήσεις

Σχετικοί οδηγοί

Θέλετε να ακυρώσετε άλλες συνδρομές ασφάλειας ή βοηθητικού προγράμματος; Δείτε τους οδηγούς μας για Πώς να ακυρώσετε το Microsoft 365 και Πώς να ακυρώσετε το Dropbox. Για γενικά βήματα που λειτουργούν με τις περισσότερες υπηρεσίες, διαβάστε το Πώς να ακυρώσετε οποιαδήποτε συνδρομή.

Αποποίηση ευθύνης

Τα βήματα ακύρωσης σε αυτήν τη σελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και ήταν ακριβή από την τελευταία ενημέρωση. Το NordVPN μπορεί να αλλάξει τη διεπαφή, τις πολιτικές ή τη διαδικασία ακύρωσης ανά πάσα στιγμή. Το ReSubs δεν είναι συνδεδεμένο, εγκεκριμένο από ή συνδεδεμένο με το Nord Security. Για τις πιο πρόσφατες οδηγίες, επισκεφτείτε το NordVPN Support. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα χρέωσης, επικοινωνήστε απευθείας με την υποστήριξη του NordVPN ή με τον πάροχο πληρωμών σας.