Πώς να ακυρώσετε το Dropbox
Ακυρώστε το πρόγραμμα Dropbox Plus, Professional ή Essentials σε web, iOS ή Android. Κάντε υποβάθμιση σε δωρεάν χωρίς απώλεια αρχείων.

Ακυρώστε τη συνδρομή σας στο Dropbox Plus, Professional ή Essentials σε περίπου 5 λεπτά. Επιλέξτε τη μέθοδο που ταιριάζει με τον τρόπο με τον οποίο εγγραφήκατε αρχικά.
Στο Dropbox.com
Εάν εγγραφήκατε απευθείας μέσω του ιστότοπου του Dropbox, αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για ακύρωση. Ο λογαριασμός σας θα υποβαθμιστεί στο δωρεάν πρόγραμμα Dropbox Basic στο τέλος του τρέχοντος κύκλου χρέωσής σας.
Στο App Store (iOS)
Εάν έχετε εγγραφεί στο Dropbox μέσω του App Store της Apple, πρέπει να ακυρώσετε μέσω των ρυθμίσεων συνδρομής της Apple — όχι απευθείας μέσω του Dropbox.
Στο Google Play (Android)
Εάν έχετε εγγραφεί μέσω του Google Play Store, μπορείτε να ακυρώσετε μέσω της εφαρμογής Dropbox ή απευθείας μέσω του Google Play.
Stop paying for subscriptions you don’t use.
ReSubs reminds you before every renewal so no charge is a surprise. Free for iOS & Android.
Τι συμβαίνει μετά την ακύρωση
Όταν ακυρώνετε ένα επί πληρωμή πρόγραμμα Dropbox, ο λογαριασμός σας δεν αλλάζει αμέσως. Εδώ είναι τι να περιμένετε:
- Η πρόσβαση συνεχίζεται μέχρι τη λήξη της περιόδου χρέωσής σας. Διατηρείτε όλες τις λειτουργίες επί πληρωμή (επιπλέον αποθηκευτικός χώρος, σύνθετη κοινή χρήση, Έξυπνος συγχρονισμός κ.λπ.) μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνιαίου ή ετήσιου κύκλου χρέωσης.
- Ο λογαριασμός σας υποβαθμίζεται σε Dropbox Basic. Μετά τη λήξη της περιόδου χρέωσης, ο λογαριασμός σας μετατρέπεται στο δωρεάν πρόγραμμα Basic με 2 GB αποθηκευτικού χώρου.
- Τα αρχεία σας δεν διαγράφονται. Όλα τα αρχεία και οι φάκελοι παραμένουν στον λογαριασμό σας στο Dropbox. Ωστόσο, εάν τα αποθηκευμένα δεδομένα σας υπερβαίνουν τα 2 GB, το Dropbox θα σταματήσει να συγχρονίζει νέα αρχεία με τις συσκευές σας. Μπορείτε ακόμα να προβάλετε και να κατεβάσετε αρχεία στο dropbox.com.
- Οι κοινόχρηστοι φάκελοι και οι σύνδεσμοι συνεχίζουν να λειτουργούν. Τα αρχεία που μοιραστήκατε με άλλους παραμένουν προσβάσιμα. Οι συνδρομές σε κοινόχρηστο φάκελο διατηρούνται.
- Ορισμένες λειτουργίες καταργήθηκαν. Χάνετε την πρόσβαση σε λειτουργίες επί πληρωμή, όπως το εκτεταμένο ιστορικό εκδόσεων (άνω των 30 ημερών), η απομακρυσμένη διαγραφή συσκευής, η υδατοσήμανση, η αναζήτηση πλήρους κειμένου και η υποστήριξη προτεραιότητας.
Εάν πρέπει να ελευθερώσετε χώρο πριν υποβαθμιστεί το σχέδιό σας, κατεβάστε σημαντικά αρχεία στον υπολογιστή σας και αφαιρέστε τα από το Dropbox για να περάσετε κάτω από το όριο των 2 GB.
Πολιτική επιστροφής χρημάτων Dropbox
Το Dropbox προσφέρει 30 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε συνδρομές επί πληρωμή. Εάν ακυρώσετε εντός 30 ημερών από την αρχική αγορά ή την πιο πρόσφατη ανανέωση, ενδέχεται να πληροίτε τα κριτήρια για πλήρη επιστροφή χρημάτων.
Ετήσια προγράμματα: Εάν ακυρώσετε εντός 30 ημερών από τη χρέωση, επικοινωνήστε με την υποστήριξη του Dropbox για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων. Μετά από 30 ημέρες, δεν εκδίδεται επιστροφή χρημάτων, αλλά η πρόσβασή σας συνεχίζεται μέχρι το τέλος της ετήσιας περιόδου χρέωσης.
Μηνιαία προγράμματα: Εάν ακυρώσετε εντός 30 ημερών από την πιο πρόσφατη χρέωση, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων μέσω της υποστήριξης του Dropbox. Δεδομένου ότι οι κύκλοι μηνιαίας χρέωσης είναι 30 ημέρες ή λιγότεροι, οι περισσότερες ακυρώσεις μηνιαίων προγραμμάτων είναι κατάλληλες εάν ενεργήσετε γρήγορα.
Κάτοικοι ΕΕ, ΗΒ και Τουρκίας: Δικαιούστε επιστροφή χρημάτων εάν ακυρώσετε εντός 14 ημερών από την αγορά σύμφωνα με τους τοπικούς νόμους για την προστασία των καταναλωτών.
Αγορές στο App Store ή στο Google Play: Εάν έχετε εγγραφεί μέσω της Apple ή της Google, πρέπει να ζητήσετε επιστροφές χρημάτων μέσω αυτών των πλατφορμών. Το Dropbox δεν μπορεί να επεξεργαστεί επιστροφές χρημάτων για αγορές που πραγματοποιήθηκαν μέσω καταστημάτων εφαρμογών τρίτων.
Για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, επισκεφτείτε το dropbox.com/get_help, συνδεθείτε και υποβάλετε ένα αίτημα υποστήριξης χρέωσης. Συμπεριλάβετε το email του λογαριασμού σας και την ημερομηνία της χρέωσης που θέλετε να επιστραφεί. Οι επιστροφές χρημάτων συνήθως διεκπεραιώνονται μέσα σε λίγες εργάσιμες ημέρες.
Συχνές ερωτήσεις
Σχετικοί οδηγοί
Θέλετε να ακυρώσετε άλλες συνδρομές παραγωγικότητας; Δείτε τους οδηγούς μας για Πώς να ακυρώσετε το Adobe, Πώς να ακυρώσετε το Microsoft 365, Πώς να ακυρώσετε το ζουμ και Πώς να ακυρώσετε το Discord Nitro. Για γενικά βήματα που λειτουργούν με τις περισσότερες υπηρεσίες, διαβάστε το Πώς να ακυρώσετε οποιαδήποτε συνδρομή.
Αποποίηση ευθύνης
Τα βήματα ακύρωσης σε αυτήν τη σελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και ήταν ακριβή από την τελευταία ενημέρωση. Το Dropbox μπορεί να αλλάξει τη διεπαφή, τις πολιτικές ή τη διαδικασία ακύρωσης ανά πάσα στιγμή. Το ReSubs δεν είναι συνδεδεμένο με το Dropbox. Για τις πιο πρόσφατες οδηγίες, επισκεφτείτε το Κέντρο βοήθειας Dropbox. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα χρέωσης, επικοινωνήστε με την υποστήριξη του Dropbox στη διεύθυνση dropbox.com/get_help ή με τον πάροχο πληρωμών σας.